KOPIE MAIL Argenta aan klanten

donderdag, 9 oktober 2008

Geachte relatie,

Hieronder volgt een belangrijk bericht inzake het internetbankieren bij Argenta Spaarbank.

Wij hebben vastgesteld dat:
- sinds gisterenochtend u mogelijk niet het meest recente rekeningsaldo kan raadplegen;
- sommige klanten sinds gisteren later in de middag hinder ondervonden bij het inloggen in Argenta e-Banking.

Wij verontschuldigen u voor dit ongemak. Graag willen wij de oorzaken hiervan toelichten.

Als gevolg van de extreme turbulenties in de financiële markten en vermoedelijk mede als gevolg van de onduidelijkheid die ontstaan was inzake de garantie die u voor uw spaargelden bij Argenta geniet, merken wij sinds woensdagochtend jl. een sterk oplopend aantal bezoeken van de Argenta e-Banking site. Wij verwachten overigens nog enkele dagen een sterk verhoogde activiteit op onze e-Banking site.

Zoals inmiddels op de startpagina van e-Banking vermeld, worden alle overboekingen uitgevoerd, maar kunnen er nog vertragingen blijven in het zichtbaar maken van het meest recente rekeningsaldo.

Wij verzoeken u vriendelijk om de druk op de e-Banking applicatie niet onnodig te verhogen. Uiteraard bent u als onze klant steeds welkom bij Argenta e-Banking voor uw overboekingen. Echter, voor het louter raadplegen van uw rekeningsaldo verzoeken wij u tijdelijk geen gebruik te maken van Argenta e-Banking. Controle van uw overboeking kunt u in voorkomend geval op uw tegenrekening doen .

Argenta wenst met dit bericht te benadrukken dat het enkel om vertraging in de verwerking gaat en dat alle cliënten die tegoeden wensen over te boeken dit zonder beperking kunnen doen. Het Belgisch Depositogarantiestelsel waaronder Argenta valt, werd net zoals het Nederlandse stelsel, uitgebreid naar 100.000 euro.

Wij vertrouwen erop u met deze informatie van dienst te zijn geweest .

Indien u nog vragen hebt, kunt u altijd contact opnemen met onze medewerkers van het Team Sparen & Betalen. Zij zijn bereikbaar via helpdesk@argenta.nl.

Met vriendelijke groet,
Argenta Spaarbank NV

« Terug naar nieuwsoverzicht