Ervaringen van klanten met Hypotheek Nieuwbouw

Op deze pagina staan klantervaringen en recensies gepubliceerd door en van onze klanten. Op verzoek van de klanten worden hun naamsgegevens soms beperkt weergegeven. De klantervaringen en recensies zijn alle authentiek.

Wilt u ook uw klantervaring doorgeven? Dat kan via uw klantervaring.

Lees hieronder de ervaringen van onze klanten met FACN:


M. de Mooij, 10 november 2015 11:20 uur beoordeling: 10

“Heel goed geholpen door Sietske Meewis. Alle vragen en mails werden ontzettend snel beantwoord en ze denkt heel erg goed met je mee!! Alles netjes en op tijd geregeld en in orde!!”


Ingo, 3 november 2015 8:56 uur beoordeling: 9

“Ervaring met Facn voor execution only hypotheek: - klant staat centraal - duidelijke en zeer vlotte communicatie - vriendelijk – actiegericht”


Raymon, 27 oktober 2015 17:05 uur beoordeling: 10

“Snelle service, laagste afsluitkosten, wat wil je nog meer?”


Bas Moeke, 24 oktober 2015 14:21 uur beoordeling: 8

“Henry heeft mij als zzp-er snel geholpen met een hypotheek aanvraag. We kregen van de verkopende partij weinig tijd om de hypotheek rond te maken. Door het snelle en kordate optreden van Henry is het gelukt om een bij mij goed passende hypotheek te regelen. Hartelijk dank daar voor. Groeten Bas”


Martin Rippe, 20 oktober 2015 10:37 uur beoordeling: 9

“Na een telefoonrondje hebben wij gekozen voor niet de goedkoopste bemiddelaar met execution only, maar wel voor FACN door de manier waarop met onze vragen werd omgegaan. Execution only is wel wat gedoe ( “examen doen”) , maar uiteindelijk zeker de moeite waard. Je leert er veel van. Vooral de kleine lettertjes van allerlei “belangenbehartigers”. Sietske is accuraat, snel en plezierig om mee te communiceren. Meestal per omgaande, altijd binnen vierentwintig uur. Een vraag waar direct geen antwoord op is, wordt snel uitgezocht. Tip: Vraag wel haar tips over taxateurs, goedkope notaris en het fenomeen dagrente NA het tekenen van de nieuwe hypotheekakte. Er lopen in deze branche veel cowboys rond. Tot onze verbazing ook bij de notarissen. Terugkijkend op het hele proces, dat ruim drie maanden duurde, zijn wij erg tevreden over FACN. Zonder voorbehoud een aanrader. Martin Rippe “


Bas, 17 oktober 2015 14: 23 uur beoordeling: 9

“Ik kan mij aansluiten bij overige recensies: niets dan lof voor Sietske !


Van der Hulst, 5 oktober 2015 12:16 uur beoordeling: 9

“Door MoneYou afgewezen omdat ik met mijn scheeps-cv investering als ONDERNEMER werd aangerekend. Hoe dom! Gelukkig wist FACN dit goed voor mij op te pakken en regelde op execution only basis voor mij een hypotheek bij Hypotrust, met ook nog eens een 0,06 % lagere rente. Dit was overigens al mijn 2de positieve ervaring met FACN: 5 jaar geleden ook via hen een hypotheek bij Syntrus Achmea Vastgoed afgesloten.”


Saskia, 27 september 2015 18:09 uur beoordeling: 9

“Sietske heeft ons op een snelle en professionele wijze geholpen om onze hypotheek bij Hypotrust rond te krijgen. Zeker in vergelijking met andere aanbieders, die wij in onze zoektocht zijn tegen gekomen, was haar aanpak adequaat en prettig.”


Nanny en Gijs, 23 september 2015 10:48 uur beoordeling: 9

“FACN heeft voor ons een uitstekende hypotheek verzorgd. Zij geven echt onafhankelijk advies en zoeken het beste product voor de klant. Zij reageren zeer snel op vragen en beantwoorden deze naar volle tevredenheid. Tevens zijn zij pro-actief op eventuele vragen van geldverstrekkers. Kortom een aanrader om mee in zee te gaan”


John, 15 september 2015 15:09 uur beoordeling: 9

“Via FACN heb ik een hypotheek afgesloten op Execution Only basis. De procesbegeleiding was uitstekend en Sietske nam altijd ruim de tijd bij het beantwoorden van mijn vragen. Inmiddels heeft ook mijn zwager tot volle tevredenheid via FACN een hypotheek afgesloten en ik kan het dan ook iedereen aanbevelen.”


R. Dijkstra, 15 september 2015 08:54 uur beoordeling: 10

“Uitstekende service en geen moeite teveel. Een door omstandigheden redelijk ingewikkelde verzekering perfect geadviseerd en afgesloten. wat ons betreft een 10 voor kennis service en kwaliteit. Werkelijk TOP.”


Boonstra, 26 november 2014 19:59 uur beoordeling: 10

“Het afsluiten van een eenvoudige polis was via de vergelijkingssite van Independer bij de goedkoopste verzekeraar Generali bijna onmogelijk. Na 10 dagen was er nog geen reactie wat veel stress opleverde ivm een deadline voor een hypotheek. Ten einde raad op zoek naar een alternatief bij FACN terecht gekomen. Sietske Meewis wist binnen 1 dag een polis van notabene Generali incl. geaccepteerde gezondheidsverklaringen te realiseren!!! Een topprestatie waaruit blijkt dat FACN zeer goede relaties heeft met verzekeraars.”


Claudia, 19 november 2014 18:47 uur beoordeling: 9

“Wij zijn erg tevreden over de wijze waarop Sietske de afwikkeling van het oversluiten van onze hypotheek heeft verzorgd. Sietske is ter zake kundig en heeft ons hiermee van het juiste advies voorzien. Ze denkt graag met de klant mee als het net even anders moet. Een volgende keer kiezen wij weer voor FACN. “


Martijn, 11 november 2014 13:16 uur beoordeling: 8

“Dienstverlening is eenvoudig. In die geval een ORV waarvan je je afvraagd: waarom mag ik niet direct afsluiten? “


Esther B, 28 oktober 2014 00:14 uur beoordeling: 8

“De aanvraag van mijn verzekering is prettig verlopen. Hoewel ik vermoed dat zij mevrouw S. Meewis druk bezet is, nam zij toch de tijd en getroostte zich meer moeite toen dit nodig bleek. Na het invullen van een gezondheidsverklaring voor de aanvraag van een overlijdensrisicoverzekering, twijfelde ik of deze verzekeraar wel de beste keus was voor mij, i.v.m. een aantal gezondheidsproblemen. Mevrouw Meewis luisterde aandachtig en kon mij inderdaad een verzekeraar aanraden die coulanter omgaat met de medische gegevens. Zij geeft advies op maat en heeft alles zeer vlot en correct afgehandeld, waarvoor mijn hartelijke dank! “


Bouwhuis, 21 oktober 2014 08:17 uur beoordeling: 8

“Ik ben prettig geholpen door mevrouw Meewis van FACN. Ik kan het een ieder aanraden. Korte lijnen, snelle adequate opvolging. “


Janssen, 13 oktober 2014 21:23 uur beoordeling: 7

“snelle service, afhandeling en acceptatie van 1 ORV polis en 2 alimentatie verzekeringen. er zaten wel meerdere kleine spelfouten in onze namen (voorletters en tussenvoegsel) bij de offerte.”


Ada Bosch, 6 oktober 2014 12:52 uur beoordeling: 10

“Bijzonder prettig, accuraat en consequent. Ik zou haast zeggen, is dat in deze tijd nog mogelijk. Zeer zeker een aanrader. Het zal de GROTE BANKEN leren, dat het ook anders kan en moet. “


R.P. van E., 25 september 2014 05:17 uur beoordeling: 8

“Snel en adequaat geholpen, altijd binnen een werkdag een reactie per e-mail. In vakantieperiode was FACN per telefoon wat lastiger bereikbaar.”


Krol, 18 september 2014 20:29 uur beoordeling: 8

“Duidelijke uitleg. Begrijpelijk product. Het duurde wel lang voordat de hypotheek rond was door veel aanvullende vragen vanuit de hypotheekverstrekker. De medewerker van FACN reageerde snel op mijn berichten.”


Stefan, 18 september 2014 08:48 uur beoordeling: 10

“Totaal geen spijt dat ik heb gekozen voor FACN. Zeer kundige en snelle service en daarnaast ook goed bereikbaar, zowel telefonisch als per mail.”


Floris Smits, 8 september 2014 09:53 uur beoordeling: 8

“Snelle actie en heldere uitleg”


Van Lagen, 1 september 2014 09:26 uur beoordeling: 8

“Er is een goede service. Alles kan ik een korte tijd geregeld worden. De medewerkers van FACN staan goed en snel voor je klaar! Een aanrader voor iedereen die een hypotheek o.i.d.nodig heeft!”


Peter Schimmel, 28 augustus 2014 12:03 uur beoordeling: 10

“Wij zijn zeer tevreden over het advies en ondersteuning bij het aanvragen van onze hypotheek. Zeer deskundig, begrijpende taal en prettig contact. “


Brinkhorst, 26 augustus 2014 15:14 uur beoordeling: 9

“Met alle informatie die je kunt vinden via internet zie je vaak door de bomen het bos niet meer. Wij zijn met het volste vertrouwen op het advies van hun ingegaan en het is goed en prettig verlopen. Als u een bedrijf zoekt waar je een eerlijk, goed en snelle service krijgt raden wij FACN zeker aan.”


Joyce, 21 augustus 2014 13:45 uur beoordeling: 9

“Medewerkster neemt de tijd om verschillende opties door te nemen, geeft ook eerlijk aan als ze iets niet weet. Afhandeling snel, zoals je dit mag verwachten, maar helaas nog te weinig tegenkomt. Klantbelang staat voorop!”


Versteeg verhoeks, 19 augustus 2014 12:36 uur beoordeling: 10

“We hebben goede ervaringen bij deze hypotheekadviseur,Hij heeft ons netjes geholpen en goed advies gegeven, Als we weer een hypotheekadviseur nodig hebben zouden we zo weer voor u kiezen. Bedankt voor alles.”


Joost Beekers, 19 augustus 2014 09:50 uur beoordeling: 9

“Sietske Meeuwis van FACN heeft mij snel, adequaat en vriendelijk geholpen. Ik zou haar zeker aanbevelen aan anderen.”

Nico en Tabitha Deij, 18 augustus 2014 13:50 uur beoordeling: 10

“Wij zijn super goed geholpen. Er werd zeer snel gehandeld en wij hebben altijd het gevoel dat er in ons belang werd meegedacht. De prijs- kwaliteit verhouding is geweldig door deskundige ondersteuning en een goede prijs ten aanzien van de markt. Een 10 als beoordeling is misschien ongeloofwaardig maar dat is het zeker waard!”


A.G., 24 juli 2014 13:35 uur beoordeling: 8

“Ik ben super tevreden over de service bij FACN. Vlotte afhandeling en als je iets vraagt merk je meteen dat ze van de hoed en de rand weten. Bedrijfsvoering is ook goed georganiseerd; benodigde info is zo gevonden en ook over de kosten zijn ze vooraf duidelijk. Als je veel en/of grote documenten aan ze moet mailen is de servercapaciteit wat beperkt. Misschien zou een dienst als WeTransfer een verbeterpuntje zijn.”


Folkert, 23 juli 2014 16:52 uur beoordeling: 9

“Prima en deskundige ondersteuning. door het maken van de test kwam ik er zelf achter of ik het zonder advies aan zou willen pakken en dit gaf mij ook het gevoel dat ze het bij FACN serieus doen. heb dus hypotheek zonder advies afgesloten en ben daar prima en goed in ondersteund. wat ik mij wel afvraag is omdat ik een nogal simpele hypotheekaanvraag had, of de kosten van € 850 wel reëel zijn. ik betaal waarschijnlijk dan nog steeds mee aan lastiger en moeilijker hypotheekaanvragen. “


R. Kloek, 23 juli 2014 15:37 uur beoordeling: 9

“Uitermate tevreden over discretie en snelle afwikkeling. In feite geen puntje van kritiek of het zou moeten zijn dat de geruisloosheid een maat is voor betrokkenheid, maar dat is zoeken naar iets dat er niet is! 10-1=9; 1 is het reservegetal, haha”


LMD Lamberigts, 22 juli 2012 22:52 uur beoordeling: 9

“Uitstekende ervaring. Zowel een dame als een heer gesproken en contact gehad via de mail. Erg behulpzaam, snel en goed geïnformeerd. Ik kan u de diensten van FACN zeker aanraden. “


Harold, 22 juli 2014 07:55 uur beoordeling: 9

“FACN heeft me uitstekend geholpen: duidelijk, snel en vertrouwd. Als je weet wat je wilt, dan is werken met FACN aan te raden.”


L. Koster, 18 juli 2012 16:29 uur beoordeling: 9

“Goed geholpen voor een goed en concurrerend tarief. Goede communicatie,goed bereikbaar en vriendelijk personeel. Hier kan je prima terecht voor je hypotheek!! “

G. Woudenberg, 7 juli 2014 14:22 uur beoordeling: 9


“Wij zijn uitermate tevreden over het advies en de afhandeling van onze hypotheek. Het advies van Henry en Sietske was helder, eerlijk, en doordacht, met het belang van de klant voorop gesteld. Verhouding costs vs service is optimaal.”

Nicole, 7 juli 2014 10:51 uur beoordeling: 9

“Zeer tevreden over het afsluiten van een polis. Snelle correcte afhandeling.”


Gert, 16 juni 2014 10:14 uur beoordeling: 10

“Dit was de 3de keer dat FACN mij heeft geholpen met het regelen van een polis. Helderdere en duidelijke vergelijkingen. Prima prijs verhouding voor de dienstverlening . En adequaat reageren (zelf op zaterdag!!).”


Betsy R, 10 juni 2014 10:02 uur beoordeling: 9

“snelle en duidelijke service”


Merijn H, 2 juni 2014 12:27 uur beoordeling: 9

“Ik heb een execution only hypotheek afgesloten via FACN, dit was een hele prettige ervaring. Remco Grijm heeft mij uitstekend geholpen, ook toen ik wat vergeten was in te vullen , allemaal geen probleem. Je krijgt ook \'s avonds vrijwel meteen antwoord op email, wat ik erg prettig vond. Erg fijn, uitstekende service, Remco bedankt!! :)”


H.H. van Veldhuizen, 21 mei 2014 21:36 uur beoordeling: 9

“We zijn zeer vlot en keurig verzorgd door het aanvraagproces geloodsd. Alle lof voor de medewerkster van FACN en hartelijk bedankt!”


Ronald Zuyderduyn, 9 mei 2014 19:02 uur beoordeling: 8

“De samenwerking was prettig. je krijgt snel antwoord op je vragen en reageren goed op wat je wilt. de prijs kwaliteit verhouding is goed te noemen. Twee aandachtpunten bij mijn dossier: de berekening van de hypotheek afrekening bij de notaris was anders dan ingeschat en ik vind dat ze een bkr toets als standaard moeten opnemen in het protocol. dat voorkomt veel onduidelijk en langere doorlooptijd.”


J.D. Boot, 6 mei 2014 14:24 uur beoordeling: 9

“Alles conform afspraak verlopen. Als je precies doet wat gevraagd wordt heb je geen problemen. Ook vraagjes per telefoon of email worden goed, snel en correct behandeld door Sietske Meewis. Zij zit er bovenop. Positieve ervaring. Maar wat mij betreft zou het wel iets goedkoper kunnen, bv €500 ipv €795.”


A. van D., 30 april 2014 09:10 uur beoordeling: 9

“Ik ben voor wat betreft de aanvraag van mijn OVR-verzekering zeer te spreken over de snelle en adequate dienstverlening van het FACN.”


M. Engelen, 29 april 2014 13:48 uur beoordeling: 9

“Hypotheek en overlijdenriscoverzekering via FACN afgesloten. Execution only. Hypotheek advies was wat mij betreft niet nodig, begeleiding was zeer goed te noemen. Kan het aan iedereen aanraden, scheelt duizenden euros “


Maarten, 22 april 2014 07:08 uur beoordeling: 7

“Proces goed en duidelijk. Waarschijnlijk door de snelheid enkele slordigheidjes, maar de polis was correct.”


Feiko Hielkema, 16 april 2014 14:13 uur uur beoordeling: 9

“Prima, en zeer snelle service. Waar voor je geld.”

A&S, 3 april 2014 23:38 uur uur beoordeling: 9

“We zijn door FACN vakkundig geholpen met onze execution only hypotheekaanvraag. Altijd snelle en duidelijke reacties op onze vragen, en goede kennis van zaken. Wij raden FACN van harte aan!”.

Cor van der P. , 1 april 2014 21:09 uur uur beoordeling: 9

“Sietske heeft ons op een vriendelijke, snelle en adequate wijze ondersteund bij de hypotheekofferte. Deze wijze van dienstverlening heeft absoluut een toegevoegde waarde. Kan ik een ieder met enige kennis van zaken aanbevelen.”

Evelien, 31 maart 2014 20:19 uur uur beoordeling: 9

“Wij hebben de verzekeringen zonder advies afgesloten. Dit was erg snel geregeld. Duidelijke communicatie.”

Maartje en Gerard, 26 maart 2014 15:22 uur beoordeling: 9

“Prima ervaring! Alles werd snel en goed afgehandeld.”

Fam Knaapen, 14 maart 2014 08:38 uur beoordeling: 9

“Goede en snelle service. Zeker het persoonlijk contact en de hulp van de medewerker(ster) is zeer goed bevallen. Conclusie: aan te bevelen als het geen probleem is het e.e.a. zelf te regelen.”

Hans van Pelt, 10 maart 2014 13:49 uur beoordeling: 9

“Ik heb een overlijdensrisicoverzekering via FACN afgesloten. De berekeningen waren helder en de aanvraag via de website verliep soepel. Datzelfde was ook bij de communicatie met FACN het geval.”

Maria B, 4 maart 2014 15:30 uur beoordeling: 9

“Wij zijn zeer te spreken over FACN. Hoewel wij gekozen hebben voor alleen bemiddeling zonder advies, heeft FACN altijd snel gereageerd en goed contact onderhouden.”


Filip, 27 februari 2014 20:48 uur beoordeling: 8

“Snel en deskundig advies”


Miriam, 27 februari 2014 14:07 uur beoordeling: 9

“Prettig contact met Sietske Meewis, snelle reactie op vragen via de mail. Vriendelijk en kennis van zaken. Transparant over kosten. Goede prijs voor deze verzekering. Kortom, zeer tevreden. “


De Vries, 26 februari 2014 13:35 uur beoordeling: 9

“Alles wordt snel en goed geregeld. Vragen via de mail worden snel beantwoord en alles was duidelijk.”


Wybo, 24 februari 2014 10:17 uur beoordeling: 9

“correct , snel en voordelig”


Alex Klein, 18 februari 2014 21:15 uur beoordeling: 9

“Prima en snelle afhandeling voor een goede prijs. Ideaal voor de doe het zelvers.”


Pascal, 11 februari 2014 6:37 uur beoordeling: 9

“Goede services, binnen enkele uren antwoord op je vragen, zelfs na 18 uur. Controle van de door jou opgestuurde documenten, één contactpersoon en de hypotheekverstrekker was binnen 9 werkdagen akkoord met de getekende offerte. Zelfs een rentekorting hebben ze kunnen regelen tegen een kleine bijbetaling!”


Martijn Monteban, 10 februari 2014 19:41 uur beoordeling: 9

“Hypotheek afgesloten dmv execution only. Remko reageerde zeer snel op mails, ook s avonds en in het weekend. Mede hierdoor was de offerte zeer snel binnen en ook het definitieve akkoord door de bank duurde slechts anderhalve week na het insturen van de documenten. Ruim voor het verstrijken van de ontbindende voorwaarden was onze hypotheek helemaal rond.”


Rob en Petra, 10 februari 2014 13:11 uur beoordeling: 9

“Wij hebben een TAF overlijdensrisicoverzekering via FACN afgesloten. De berekeningen en aanvraag via de website waren eenvoudig en overzichtelijk. De afhandeling van de aanvraag is snel en soepel verlopen. Communicatie vindt op een zeer plezierige wijze plaats. Vele organisaties kunnen hier een voorbeeld aan nemen.”


Marc N., 10 februari 2014 10:19 uur beoordeling: 7

“Prima ervaring. Wel veel formulieren om in te vullen voor een ORV. Ik moest eerst alles nog uitprinten en daar moest ik halverwege het papier bij vullen. Alles wel prima geregeld”


Dany Manie, 9 februari 2014 14:01 uur beoordeling: 10

“een overlijdensrisico afgesloten en ze hebben het met spoed geregeld en ook goed advies van Sietske super bedankt, en mochten we weer iets nodig hebben gaan we zeker terug naar Facn”


P. Janssen, 6 februari 2014 10:10 uur beoordeling: 9

“Hypotheek verhoging ingeregeld en ORV afgesloten . Heb het proces als zeer prettig ervaren . Zeer correcte afhandeling !Bedankt daarvoor !”


Ad Rens, 30 januari 2014 13:35 uur beoordeling: 9

“Zeer prettige ervaring om met FACN te werken. In het bijzonder met goede adviezen van Sietske Meewis welke haar afspraken correct snel en to the point afhandelde op een vriendelijke mannier.”


Ton D., 28 januari 2014 19:23 uur beoordeling: 9

“Het contact met FACN is een verademing. Goede en snelle respons op vragen. Beloftes worden nagekomen. En daarnaast ook heel erg aardig in de contacten. Ik zal dit kantoor zeker aanbevelen”

Jan-Hein, 28 januari 2014 18:30 uur beoordeling: 9

“Bijzonder hulpvaardige servicedesk heeft ons dmv snelle terugkoppelingen snel begeleid tot aanvraag van het gewenste product, aldus zeer tevreden!”

TA v Nordennen, 21 januari 2014 13:41 uur beoordeling 8

“Positieve ervaring bij het afsluiten van een OLRVZ. Duidelijk en snel met een goede prijs/ kwaliteit verhouding Bedankt MVG”

Herman Guliker FFP, 15 januari 2014 22:33 uur beoordeling 8

“positief, snel de offerte per mail, update mbt de status, snel ook de dekkingsbevestiging. Maw, zoals je verwacht te worden behandeld.. wordt je ook behandeld. Prima dus.”

J Visscher, 9 januari 2014 15:58 uur beoordeling 9

“Aanvraag papieren en antwoord op mijn vraag binnen een paar uur via de mail ontvangen, zeer snelle en correcte reactie !.”

Garnier, 21 oktober 2013 09:21 uur beoordeling: 9

"Er werd snel en accuraat gewerkt. Uitstekende prijs/prestatieverhouding. Niets dan lof. Zo kan het dus ook."

Ian, 18 oktober 2013 20:25 uur beoordeling: 9

"Hypotheek afgesloten op basis van "execution only". Zeer te spreken over de altijd snelle reactie en communicatie via email met Remko (ook 's avonds). Gehele proces verliep vanuit FACN soepel. Aan te bevelen."

E. van B. 9 oktober 2013 beoordeling: 8

"Goed contact, snelle reacties op vragen van onze kant. Prettige samenwerking!"

Thomas Animo, 7 oktober 2013 11: 29 uur beoordeling: 9

"vriendelijk geduldig ruimte voor uitleg attent duidelijkheid"

Mike, 15 juli 2013 20:57 uur beoordeling: 8

"Ik heb advies gehad van Remko tijdens mijn eerste hypotheek aanvraag en ben hierbij uitstekend ondersteund. Er is snel beslist voor een annuitaire hypotheek bij de goedkoopste verstrekker, maar daarbij wel rekening houdend met de voorwaarden. Met name de snelle en vriendelijke afhandeling van vragen stelde ik zeer op prijs tijdens het gehele traject."

J. Stoffelen, 15 juli 2013 18:05 uur beoordeling: 8

"Super snelle reaktie op al mijn vragen , Ondanks wat kleine tegenslagen erg goed geholpen"

Anoniem, 12 juli 2013 10:17 uur beoordeling: 7

"gekozen voor execution only. goed en snel afgehandeld door FACN."

Kalafusz, 10 juli 2013 11:57 uur beoordeling: 10

"De aanvraag is door FACN zeer snel opgepakt en afgehandeld. Omdat de hypotheekverstrekker het erg druk had, hebben we langer dan normaal moeten wachten op het definitieve akkoord. Tijdens dat proces zijn we perfect op de hoogte gehouden door FACN. Echt een top intermediair die ik iedereen kan aanbevelen. Dank Remko Grijm en FACN !!"

Gerjan van de Kamp, 26 juni 2013 09:16 uur beoordeling: 10

"Uitstekende ervaring met FACN. Snelle, kwalitatief goede service en lage, aantrekkelijke tarieven. Hartelijk bedankt!"

Tara en Joost, 20 juni 2013 20:33 uur beoordeling: 9

"Wij zijn bij FACN terecht gekomen via familie. Hierdoor kwamen wij in contact met Remko die ons prima heeft ondersteund bij het afsluiten van een hypotheek met ORV. Communicatie en service is uitstekend te noemen, aangezien je altijd snel en een helder antwoord krijgt op de gestelde vragen. Ook wij zullen FACN aanbevelen bij onze kennissen. Hartstikke bedankt!"

Eske, 18 juni 2013 16:17 uur beoordeling: 9

"Snelle reactie op email, goede en snelle afhandeling van aanvraag. Telefonisch nog een aantal vragen gesteld, werd ook duidelijk op geantwoord"

Geralien Bax, 13 juni 2013 15:46 uur beoordeling: 9

"Snelle reactie op mail, goede antwoorden op vragen, kortom gewoon erg goed geholpen! Prettig"

W.G., 8 juni 2013 9:22 uur beoordeling: 9

"Prettig snel en duidelijk geholpen. Een aanrader voor iedereen. Geen poespas in een hand omdraai alles geregeld, klasse"

Harald, 27 mei 2013 13:23 uur beoordeling: 8

"Prima ervaring opgedaan bij FACN. Goede bereikbaarheid, ondersteuning en afhandling. Ik heb mijn hypotheek laten omzetten naar een spaarhypotheek (dit nu het nog kon voor 1 april). Vanwege het grote aantal verzoeken had de gedlverstrekker enorme achterstanden opgelopen en heeft het traject bijna 4 maanden in beslag genomen. Tussentijd ben ik keurig proactief op de hoogte gehouden van de vorderingen. De keuze voor FACN heb ik o.a. gemaakt vanwege het prijsniveau."

Alex van E. , 14 mei 2013 08:32 uur beoordeling: 10

"Ik ben zeer te spreken over de service van FACN. In eerste instantie toch wel wat huiverig geweest om een hypotheek (execution only) en een overlijdensrisico verzekering af te sluiten. Ik ben eerst naar een aantal hypotheekadviseurs geweest, en deze adviseerden mij allemaal hetzelfde. En als je het dan zelf regelt zijn de kosten echt een heel stuk lager. De sevice en de reactietijd is bijzonder goed geregeld. Bijna altijd binnen 1 uur een reactie terug, ook telefonisch goed bereikbaar. De enige vertraging die ik heb ondervonden ligt bij de aanvragende bank. En door de vlotte terugkoppeling is dat dan ook meteen duidelijk. Dus bij deze zou ik iedereen aanraden om hier je financiele producten af te sluiten."

W. Heeren, 9 mei 2013 13:06 uur beoordeling: 10

"Geholpen door Sietske van FACN."

Bart Rekker, 2 mei 2013 11:48 uur beoordeling: 9

"Geholpen door Sietske van FACN, erg duidelijk en snel!! Lekker praktisch alles per mail en in duidelijke bewoordingen. Complimenten!"

D. Lodewijks, 1 mei 2013 21:05 uur beoordeling: 9

"Voor een ORV, eigenlijk meerdere, uitstekend geholpen! Had al idee wat we wilden, maar FACN dacht goed mee met goed resultaat. Duidelijk en vriendelijk en met kennis van zaken!Naast e-mail ook telefonisch te bereiken bij vragen, was zeer prettig voor scherpe tarieven! Raden jullie zeker aan! top!"

Johan Hoppentocht, 1 mei 2013 16:14 uur beoordeling: 9

"Wij zijn zeer te spreken tot dusver. Alles telefonisch en via de mail afgehandeld . Alles klopt zoals afgesproken."

dhr Hof, 13 april 2013 01:05 uur beoordeling: 9

"Goed persoonlijk contact. Snelle en duidelijke offertes. Een aanrader!"

A. van Zaanen, 12 april 2013 10:02 uur beoordeling: 8

"Ik ben uitermate tevreden gezien de makkelijke manier waarop er telefonisch contact kon worden gemaakt en vragen efficient konden worden afgehandeld, alsmede ook de snelle en vriendelijke manier waarop het e.e.a is afgehandeld."

Erik van Otterdijk, 7 april 2013 22:05 uur beoordeling: 10

"Ik heb alle contacten met FACN als zeer positief ontvangen. Er is altijd attent gereageerd, alle info was duidelijk, goede communicatie en bovenal: goedkoop. Wat mijn betreft een aanrader."

Joyce van de Wiel, 3 april 2013 13:15 uur beoordeling: 9

"Wij hebben FACN ingeschakeld ivm het verkrijgen van een hypotheek. Onze ervaringen zijn erg positief. Remco is kort maar krachtig en vooral ook erg duidelijk! Je kan verwachten dat je binnen enkele minuten al response krijgt op je vraag per email! Zeker een aanrader en mochten wij in de toekomst nog eens een huis o.i.d kopen, kloppen wij weer aan bij FACN!"

E van den Akker, 21 maart 2013 15.49 uur beoordeling: 9

"Wederom goed en snel geholpen deze keer door Sietske, dankjewel nog daarvoor jullie waren wederom de goedkoopste op gebied van ORV voor mij. Zal altijd reclame voor jullie maken. Alles kon ook op zeer korte termijn geregeld worden."

Fred, 12 maart 2013 11:26 uur beoordeling: 10

"FACN is scherp geprijsd en zeer geschikt indien je weet wat je wilt (in ons geval een overlijdensrisico verzekering). Snelle reactie op eerste aanvraag voor offerte. De dienstverlening door Sietske Meeuwis in de verdere afhandeling was vriendelijk, accuraat en klantgericht . Er werd contact opgenomen met de verzekeraar waar er vertraging in de aanvraag was. Ik werd als klant goed op de hoogte gehouden. Ik kan FACN daarom zeker aanbevelen op basis van mijn ervaring."

J.J.J.A. de Klerk 3 maart 2013 09:40 uur beoordeling: 10

"- klantvriendelijk - klantgericht - snelle afhandeling - flexibel"

Roel de Smoker, 1 maart 2013 22:11 uur beoordeling: 10

"Allereerst wil ik Remko Grijm (mijn contactpersoon) nogmaals bedanken voor de goede en snelle service! Mijn keuze voor FACN is gekomen nadat ik heb gezocht op betaalbare alternatieven ten opzichte van 'De Hypotheker'. Gezien ik zelf op de hoogte ben van wat ik wil heb ik gekozen voor de Execution Only dienstverlening. Kosten die ik hier mee bespaar zijn minimaal 2000 euro aan alleen bemiddelingskosten! Verder reageert Remko vrij snel en soms buiten kantoortijden, dit heeft ervoor gezorgd dat ik nooit lang heb hoeven wachten en snel door kan naar de volgende stappen. Qua terugkoppeling heb ik ook alleen maar positieve punten te melden. De volgende keer ga ik zonder twijfel weer voor FACN! Bedankt! "

De Weert, 26 februari 2013 16:43 uur beoordeling: 10

"De keuze voor FACN kwam eigenlijk per toeval tijdens een avondje googlen. Ik was opzoek naar een betaalbaar deskundige dienstverlener. Ik wist wat ik wilde (hypotheekvorm en voorwaarden en heb daarom gekozen voor een Execution Only dienstverlening(afsluiten van een hypotheek zonder advies). Dit scheelt dik 2000 euro! in vergelijk met De Hypotheker. Nu krijg je bij De Hypotheker weliswaar wel advies voor dat geld, maar FACN kan hier ook zorg voor dragen en ook dat scheelt alsnog flink in de kosten! Dhr. Grijm (Remko) heeft mij uitstekend geholpen met de aanvraag van mijn hypotheek. Zowel tijdens als buiten kantooruren is hij bereid je te woord te staan via mail, chat of telefoon. Snelheid, klantvriendelijkheid en deskundigheid scoren wat mij betreft maximaal bij FACN. Remko, bedankt voor alles! Mvgr "

Valérie van Burken, 13 februari 2013 15:21 uur beoordeling: 10

"Mijn ervaring met FACN en contactpersoon Remko Grijm zijn uitstekend. Helaas moesten wij langere tijd wachten op goedkeuring van de geldverstrekker, maar daar ben ik altijd netjes van op de hoogte gehouden. Ik heb het als een zeer prettige samenwerking ervaren en zal jullie zeker aanraden bij familie en vrienden."

R. van H., 3 februari 2013 16:44 uur beoordeling: 8

"Na invulling van aanvraagformulier ontvang je snel antwoord, evenals bij aanvullende vragen. Tevens is sprake van kwalitatief geschoolde medewerkers en accurate dienstverlening."

Bas Albers, 31 januari 2013 14:07 uur beoordeling: 10

"Hartelijk bedankt voor jullie uitstekende service en geboden hulp bij het afsluiten van een perfect passende Overlijdens Risico Verzekering tegen uiterst lage bemiddelingskosten. Wij wensen jullie heel veel succes. Wij komen graag bij jullie terug."

Rob, 30 januari 2013 16:44 uur beoordeling: 9

"Voor een oplossing van afdichten risico ben ik in contact gekomen met Remco. Heel open contact.Ik krijg netjes wat ik vraag. Vriendelijke benadering en zeker redelijke kosten voor een ORV."

Maarten K., 26 januari 2013 15:20 uur beoordeling: 9

"We waren opzoek naar een goedkopere overlijdensrisicoverzekering. Tevens ook een bemiddelaar die niet de hoogste bemiddelingskosten rekende. Dus een goede kwaliteit/prijsverhouding. Dit is zeer goed gelukt bij FACN. Een snelle en juiste afhandeling."

L. Riemersma, 21 januari 2013 18:54 uur beoordeling: 9

"Wij hebben onlangs, in de drukke periode aan het einde van 2012, onze hypotheek overgesloten via FACN. Nadat we eerder enige afspraken met 'traditionele' tussenpersonen hadden gemaakt, was het werken met FACN een verademing: eindelijk een tussenpersoon die niet allerlei zaken wil verkopen waar je niet om vraagt maar gewoon regelt wat je wilt en uitstekend in de communicatie is. Als je verstand van hypotheken hebt en weet welke je wilt afsluiten, geldt dat de klant koning is bij FACN. Wij hebben het ook gewaardeerd dat Remko Grijm direct bereikbaar was en in actie kwam toen er zaken mis leken te gaan met de afhandeling van de hypotheek (notaris die niet vooruit te branden was en oude geldverstrekker die niet met de aflosnota kwam)."

Bas van de Veen, 15 januari 2013 15:05 uur beoordeling: 10

"FACN heeft ons wederom uitstekend geholpen. Eerst al met advies over de verkoop van ons appartement. Daarna hebben wij eerlijk en open advies gekregen over de hypotheekvorm en wat dat voor ons zou betekenen over 30 jaar. FACN antwoord altijd supersnel wanneer we een vraag hebben en dat vinden wij erg prettig!"

Tjebbe Joosten, 4 januari 2013 23:45 uur beoordeling: 10

"Met oprecht kan ik iedereen FACN aanbevelen. Als je maar weet wat je wilt kun je zelf een mooi aantal centen besparen. Complimenten aan Remko volgens mij werkt deze man 24 uur per dag. (hart voor zijn zaak). "

Verburg, 28 december 2012 22:49 uur beoordeling: 9

"Zeer goed zowel inhoudelijk als in de communicatie en service en dit tegen een scherp tarief."

Anneke L, 21 december 2012 14:49 uur beoordeling: 8

"Snelle, vriendelijke service en heldere toelichting. Kortom een erg prettige ervaring."

Frank W., 11 december 2012 20:43 uur beoordeling: 9

"Remko heeft ons fantastisch snel en adequaat geholpen met het afsluiten van een overlijdensrisicoverzekering. Hij geeft duidelijke en eerlijke informatie verstrekt en niet geprobeerd ons in een richting te duwen. Ook voordat we een opdracht hadden gegeven was hij open met het verstrekken van informatie. Kunnen veel tussenpersonen iets van leren."

Verheij, 10 december 2012 21:55 uur beoordeling: 10

"Via internet kwam ik in contact met FACN. Ik had snel een hypotheek nodig. Dit werd door FACN binnen enkele dagen geregeld. Het wachten was slechts op de Bank. Alle vragen worden snel beantwoord en FACN levert wat beloofd. Voor mij was het een plezier om met FACN zaken te doen."

G.J. van der Stroom, 1 december 2012 09:08 uur beoordeling: 9

"Bijzonder goede ervaring. Erg behulpzaam"

Jaap van Staveren, 29 november 2012 18:02 uur beoordeling: 8

"Mijn ervaring is positief en heeft geleid tot het afsluiten van een ORV. Kon zowel telefonisch als via internet mijn vragen stellen en ben op vriendelijke, geduldige en deskundige wijze benaderd."

M. van Loon, 28 november 2012 23:49 uur beoordeling: 9

"Ik kan u de heer Grijm van FACN van harte aanbevelen. Ik ben aangenaam verrast door de voortreffelijke bemiddeling bij het tot stand komen van de hypotheek. Snel, accuraat maar bovenal deskundig. De lat ligt hoog bij FACN veronderstel ik. Voor mij hebben ze de verwachtingen meer dan waargemaakt. bedankt daarvoor."

Jurgen Roos, 28 november 2012 10:14 uur beoordeling: 9

"Ik heb contact gehad met Remko inzake een overlijdensrisicoverzekering. Hij heeft mij goed geholpen door snel (vaak binnen een half uur) en adequaat te reageren op mijn vragen."

Tim, 23 november 2012 10:47 uur beoordeling: 8

"Snel geregeld per mail en telefoon. Heel praktisch."

René L., 8 november 2012 09:02 uur beoordeling: 9

"Prettige en correcte afwikkeling, voornamelijk per mail en telefoon. Doen wat er wat wordt gevraagd en tegen en fractie van de kosten die een andere adviseur in rekening dacht te moeten brengen voor het bijlenen binnen een bestaande hypotheek."

Linda Kuk, 26 oktober 2012 13:49 uur beoordeling: 9

"Na verschillende gesprekken met hypotheekadviseurs, daar een vervelend gevoel aan overgehouden. Via internet terechtgekomen bij FACN voor een execution only hypotheek en overlijdensrisicoverzekering. Alle klantervaringen die hieronder beschreven staan kloppen. Er wordt zeer snel gereageerd, Al mijn vragen werden beantwoord. Al met al helemaal tevreden en zou echt iedereen aanraden om met FACN in zee te gaan. "

Marion de Wijn, 15 oktober 2012 12:45 uur beoordeling: 8

"prima geholpen. sommige dingen voor aanvraag hypotheek waren niet makkelijk maar FACN zet door. mijn dank voor alles."

Ronald en Heidi Bronkhorst, 3 oktober 2012 14:45 uur beoordeling: 9

"Super tevreden over onze ervaringen bij FACN. Wij zijn prima geadviseerd en begeleid in onze zoektocht naar de juiste hypotheek....en alles wat daarbij komt. Altijd bereikbaar via de mail en de prettige bijkomstigheid om ook op korte termijn langs te komen op kantoor. Dank voor het meedenken en inzet. We zullen jullie zeker bij anderen aanbevelen!"

Ewout Schiferli, 28 september 2012 20:47 uur beoordeling: 9

"Zeer snelle afhandeling van de aanvraag van een ORV. Duidelijk, helder en transparant. Aanrader voor iedereen."

Sandra Heere, 26 september 2012 12:37 uur beoordeling: 10

"Ik ben heel erg tevreden over facn,alles werd mij op een duidelijke manier uitgelegd. We hadden een goede samenwerking.ik kon altijd terecht als ik nog iets te vragen had of om feedback te krijgen over zaken. ik raad iedereen facn aan. met net dat extra meer."

Sunita G, 20 september 2012 11:52 uur beoordeling: 10

"Prima service, snel, accuraat en vriendelijk!"

Gerard, 18 september 2012 21:39 uur beoordeling: 9

"Wij hebben heel goede ervaringen met FACN. Correcte afhandeling, snel en ze gaf de juiste informatie. We stuiten op de digitaal in te vullen gezondheidsverklaring van Meditel en kwamen daar niet uit. Na melding hiervan heeft mevr. Meewis een ouderwets in te vullen exemplaar toegestuurd. Alles verliep daarna vlot. We zijn een goede ervaring rijker. Onze complimenten. "

Duckers, 17 september 2012 20:10 uur beoordeling: 9

"Goede ervaring tot nu toe! 9+ ervaring is dat er geen wachttijden zijn. Zeer snelle en duidelijke informatie aan de telefoon."

R. Palluqi, 6 september 2012 12:18 uur beoordeling: 9

"Ik ben zeer goed geholpen, de hypotheekadviseur was ten aller tijden bereikbaar, behulpzaam, duidelijk in zijn afspraken, en uiteraard betaalbaar. Ik heb honderden euro's bespaard. Mijn complimenten voor de team FACN. Ik zal ze overal adverteren."

D. van Zoeren, 23 augustus 2012 7:51 uur beoordeling: 9

"Betrokken, snel en helder, dat is FACN! Wij hebben een hypotheek en onze ORV via FACN geregeld. Ondanks een ingewikkelde situatie rond de aankoop van het pand en de vele vragen die wij stelden, werden wij steeds snel en prettig geholpen. Ons belangrijkste probleem was: tijd tekort, we moesten supersnel een hypotheek regelen, anders ging de koop niet door. Dankzij Remko en Sietske is het gelukt binnen een dag na het aanleveren van het volledige dossier een finaal akkoord te krijgen!"

C. Lin, 21 augustus 2012 22:54 uur beoordeling: 9

"Alle vragen werden snel en duidelijk beantwoord. De toegestuurde ORV-informatie was zeer nuttig en compleet. We hebben een weloverwogen keuze kunnen maken, zonder compromissen, en met een goed gevoel. En dat alles voor een vast, scherp tarief."

Lex van A, 21 augustus 2012 11:07 uur beoordeling: 8

"Ik ben steeds snel en adequaat geholpen door steeds dezelfde persoon. dat werkte erg plezierig en efficiënt."

Gerlof Schippers, 21 augustus 2012 8:12 uur beoordeling: 9

"Ondanks dat de hypotheekverstrekkers op het moment heel kritisch zijn.Zijn we heel accuraat door Remco geholpen. Mail wordt direct beantwoord en indien nodig meteen actie ondernomen, Als je al op de hoogte bent, welke hypotheekvorm voor je geschikt is, is FACN een echte aanrader ! Kosten waren van te voren duidelijk en zijn achteraf ook correct gebleken."

Marco Klop, 9 augustus 2012 9:43 uur beoordeling: 8

"Zeer snel geholpen en de polis etc. heel snel geregeld. Ben zeer te spreken over de kennis bij FACN en de klantvriendelijkheid. Ik sluit niet uit in de toekomst wederom gebruik te maken van de diensten die geleverd worden."

Sabrine S. 6 augustus 2012 9:15 uur beoordeling: 9

"Via een vriendin ben ik bij FACN terecht gekomen. Ik ben erg te vreden over de afhandeling. De hypotheek aanvraag is snel en correct afgehandeld."

Jeroen, 24 juli 2012 23:12 uur beoordeling: 8

"Op aanraden van mijn neef ben ik bij FACN terechtgekomen. Bij mijn eerste koophuis kon ik de hypotheekadviseur dus al links laten liggen! Wel moet je je zelf enigszins willen verdiepen in hypotheken. Tijdens de hypotheekaanvraag zit Remko er goed bovenop en worden problemen snel opgelost. Zeer tevreden!"

Perry de Wit, 23 juli 2012 14:41 uur beoordeling: 10

"Ondanks de execution only een zeer positieve ervaring. Er waren wat dingen niet goed gelopen bij de verzekeraar, maar dit is allemaal perfect opgelost zonder dat ik er zelfs maar voor heb hoeven bellen. Het is dat ik maar één verzekering nodig heb, anders zou ik zo terugkomen."

Koos, 7 juli 2012 19:47 uur beoordeling: 9

"Levensverzekering voor een hypotheek binnen een paar dagen geregeld. Snelle en goede service!"

Jort Oldenhof, 5 juli 2012 16:32 uur beoordeling: 9

"Snelle en correcte afhandeling! Super!"

Mark Verboom, 2 juli 2012, 14:25 uur beoordeling: 9

"Na geschrokken te zijn van de kosten die de hypotheker rekende ben ik gaan zoeken op internet of dat niet goedkoper kan. Vrij snel ben ik bij FACN uitgekomen. Na een korte mailwisseling bleek al snel dat dit een goede optie zou zijn. Ondanks dat ik "maar" een execute only hypotheek ging regelen heb ik uitstekende service gekregen en goede begeleiding. Zelfs 's avonds en in het weekend werd er snel gereageerd op mijn e-mails. Aanrader!"

Dennis ten Hove, 1 juli 2012, 19:28 uur beoordeling: 9

"Ik ben enorm tevreden over de deskundigheid, goede service en niet te vergeten de snelle reacties bij mijn hypotheekaanvraag. Wat beloofd wordt, gebeurd. De uitleg bij de problemen tussen bank - FACN - klant is duidelijk en oplossingsgericht. Er wordt met een postieve houding meegedacht. De bemiddelingskosten zijn vooraf bekend. In de hypotheek is geen jaarlijkse doorlopende provisie of afsluitprovisie versleuteld. Een transparant vast bedrag dus. En doordat sprake is van execution only zijn de kosten laag. Kortom: goede service, betrouwbare bemiddelaar en lage kosten. Remko, bedankt!"

A.W.J. V., 25 juni 20: 47 uur beoordeling: 8

"heel tevreden over de behandeling voor onze verzekering Goede snelle afhandeling"

J. van den B., 20 juni 2012 15:04 uur beoordeling: 8

"Snelle afhandeling van de aanvraag. Alles per mail mogelijk en duidelijke uitleg gekregen. Verder goedkoop, fijn."

Sander, 17 juni 2012 12:18 uur beoordeling: 9

"Ik ben zeer tevreden over FACN. Altijd een snelle reactie, zeer behulpzaam en kundig. Ik zou FACN zeker aanbevelen!"

Hans P., 11 juni 2012 20:58 uur beoordeling: 10

"Via internet savonds bij FACN aangeland om een ORV af te sluiten. Snelle reactie op de aanvraag, offerte en aanvraagbenodigdheden lagen volgende ochtend al in de mailbox. De polis was ook snel en probleemloos geregeld. Het contact (in dit geval met Remko Grijm) is plezierig en de reactiesnelheid hoog. Duidelijke voorwaarden en goede informatie op de website. Aanrader!"

Robert van As, 5 juni 2012 22:59 uur beoordeling: 10

"Ik ben op zeer deskundige wijze geholpen door FACN om mijn hypotheek over te sluiten. Remko Grijm heeft mij zowel per email, telefonisch en op afspraak goed van informatie voorzien en aangegeven hoe ik moest handelen. Ook de nazorg vind ik een zeer goede zaak en daarom geef ik een zeer groot compliment aan FACN met dank voor jullie inspanningen."

Marco A, 29 mei 2012 14:09 uur beoordeling: 10

"Zeer positieve ervaring. Zeer snelle reactie op e-mails een zeer snelle afhandeling van verzekeringsaanvraag."

Marlou Rutten, 25 mei 2012 15:24 uur beoordeling: 9

"Het was voor mij en mijn partner de eerste keer dat we een hypotheek gingen afsluiten. We hadden wel advies vooraf gehad elders, maar door Remko en de informatie die hij ons heeft verstrekt hebben we alles goed onder elkaar kunnen zetten. Ook vonden wij het heel fijn dat het over de mail ging en niet in gesprekken omdat we het dan even konden bekijken en rustig konden nalezen en dan voor ons de goede beslissing konden nemen. Dus we zijn heel blij en tevreden met de gang van zaken. Vooral door het contact met Remko dat gewoon in de avonduren en de weekenden doorliep konden we snel tot onze keuze komen. Ik kan het aan iedereen aanraden die een hypotheek moet afsluiten in de toekomst!"

Rob Dijkhuizen, 24 mei 2012 16:34 uur beoordeling: 10

"Goede service bij het afsluiten van een ORV t.b.v. de hypotheek. In staat om snel te schakelen als er haast is geboden voor hypotheekverstrekking. Helemaal TOP!"

J.C., 13 mei 2012 13:59 uur beoordeling: 8

"Heel tevreden over het snel, correct en vriendelijk afhandelen van onze overlijdensrisicoverzekering"

Inge Schaap, 10 mei 2012 14:54 uur beoordeling: 8

"FACN heeft ons geholpen met het overstappen van een AOV met provisie naar dezelfde AOV zonder provisie. Het scheelt ons 30% per maand. We werden regelmatig op de hoogte gehouden over het verloop van de overstap en de beperkende clausule is komen te vervallen. Helemaal top!!!"

Joe, 2 mei 2012 16:21 uur beoordeling: 8

"tp is makkelijk te vinden en offerte is snel via de website of mail aangevraagd. Bij wijzigingen wordt er ook direct gereageerd. Al met al goede ervaringen er wordt duidelijk gecommuniceerd."

Jeroen R, 27 april 2012 14:44 uur beoordeling: 8

"Op basis van Execution Only heb ik met behulp van FACN een hypotheek afgesloten. Als je weet wat je wilt en een redelijke financiele achtergrond hebt is dit een goede manier om zonder verborgen kosten een hypotheek te regelen. Het hele proces verliep vlot, en vragen per email zeer snel beantwoord. Kortom met de juiste kennis is execution only van FACN een aanrader"

Dennis Grotegoed, 25 april 2012 20:25 uur beoordeling: 10

"Snel, professioneel, ethisch verantwoord, goedkoop (€1000 ipv €2950), goede communicatie/terugkoppelingwanneer nodig, korting op hypotheekrente die andere adviseurs niet noemden t.w.v. ca. €1.000,-. Daarnaast laagste rente van voorgaand geraadpleegde banken (3), goede uitleg ORV en partnerschap, gebruikte originele stukken netjes retour, snelle tussenkomst en bemiddeling bij conflict tussen bank en notaris, vooraf afgesproken prijs nagekomen ondanks extra bestede tijd, vervanger aangewezen bij dagje verlof om geen tijd te verliezen. Onze contactpersoon was Remko Grijm, bedankt, Remko."

Tjeerd Maarsen, 25 april 2012 beoordeling: 9

Ben heel erg tevreden over FACN, ondanks de korte termijn, toch hypotheek op tijd rond gekregen, snelle terugkoppeling, erg klantvriendelijk en gunstige tarieven. Kortom helemaal top, zeker voor herhaling vatbaar!

Harold Kapp, 25 april 2012 12:59 uur beoordeling: 9

Wij hebben ons naar volle tevredenheid laten adviseren in alle financiele aspecten rondom de aankoop van ons huis. Gedegen, persoonlijke benadering, effectief, en uitermate goed geprijsd. Een aanrader.

Carin, 20 april 2012 18:35 uur

Goede service. Altijd snel en vakkundig antwoord. Lage bemiddelingskosten. Zeer tevreden.

Tim Jansen, 17 april 2012 16:30 uur beoordeling: 10

Prima voor execution only. Snelle en goede antwoorden op al mijn vragen.

Marit, 16 april 2012 21:43 uur beoordeling: maak uw keuze

Hypotheek overgesloten. Zag er tegenop maar ben zeer prettig en vakkundig geholpen door R. Grijm. Heb alles gevraagd wat ik niet begreep en kreeg steeds snel en duidelijk antwoord. Volgende keer kom ik weer terug bij FACN.

Stephan Griesch, 12 april 2012 23:17 uur beoordeling: 9

Begeleid door een deskundig adviseur van FACN heb ik een overlijdensrisico verzekering voor mij een mijn partner afgesloten. De gehele afhandeling verliep soepel en vlekkeloos. Ik ben hier zeer tevreden over.

Driessen, 11 april 2012 17:00 uur beoordeling: 10

Zeer goede service en snelle reactie per email. Kortom een aanrader!

R. Esser, 11 april 2012 11:24 uur beoordeling: 9

We hebben een fantastisch contact met mevrouw Sietske Meewis ervaren. Ze was zeer terzakekundig en buitengewoon duidelijk in haar uitleg. Ze kwam haar beloftes na en werkte ook nog eens snel! Onze complimenten.

P. Pijnenburg, 27 maart 2012 13:31 uur beoordeling: 8

Tijdens telefonisch gesprek is veel duidelijk geworden en heb ik informatie op maat gekregen. Ook de klantvriendelijkheid sprak mij aan.

M Heeremans, 21 maart 2012 21:49 uur beoordeling: 8

Spoedige reactie op vragen, prettig om zaken mee te doen

Menno Broers, 17 maart 2012 12:15 uur beoordeling: 9

Via FACN Hypotheek en ORV afgesloten op basis van execution only. De informatie op de website en contracten zijn helder en eerlijk. De ondersteuning van Remko en Sietske tijdens het proces was uitstekend, zeer prettige communicatie. Ook in de avonden bereikbaar en altijd snelle en duidelijke reacties. Hartstikke bedankt voor alles!

Bert, 11 maart 2012, 12:17 uur beoordeling: 9

Vriendelijke en hulpvaardige medewerkster. Tevens snelle afwikkeling

A. Schilder, 11 maart 2012 01:59 uur beoordeling: 8

Goede ervaring, correcte benadering en scherpe premie

Anita P., 7 maart 2012 20:48 uur beoordeling: 9

Via een collega bij FACN terecht gekomen en kan de goede ervaringen delen. Ik had gekozen voor de execution only vorm en ben zeer tevreden. Remco Grijm was mijn contactpersoon. Ik ben onder de indruk van de goede service, snelle reactie en deskundig commentaar op mijn vele (soms kritische) vragen en opmerkingen.

Frank & Janine, 7 maart 2012 20:38 uur beoordeling: 9

Beste Henry, Bij deze willen wij je nog hartelijk bedanken voor je hulp voor onze hypotheek! We zijn super tevreden, en zullen je dan ook graag bij iedereen aanbevelen! Groetjes, Frank & Janine

Michiel V., 7 maart 2012 12:27 uur beoordeling: 9

Snelle afhandeling, klantgericht, een kundige contactpersoon, goed bereikbaar

P. Bartlema, 3 maart 2012 10:23 uur beoordeling: 9

Zeer positieve ervaring met de executie only vorm van hypotheek bemiddeling. Voor alle die weten wat ze willen en niet de behoefde hebben elders een administratief medewerker tegen consultancy tarief 20 uur te betalen kan ik FACN aanbevelen!

Stevens, 1 maart 2012 09:47 uur beoordeling: 9

Vanaf het begin heb ik contact gehad met Sietske Meewis voor een hypotheek + overlijdensrisicoverzekering. Wat meteen opviel was het meedenken, het proactief handelen, de nauwkeurigheid maar vooral doen wat er was toegezegd. Ondanks de tijdsdruk die erop stond heeft Sietske ons uitstekend geholpen en alles op tijd rond kunnen krijgen. Aan Sietske heb je een hele goede als je je zaken goed geregeld wilt hebben.

G. Gallé, 28 februari 2012 20:28 uur beoordeling: 9

Als kritische consument verwacht ik snelheid, klantvriendelijkheid, perfecte afhandeling en een hele scherpe prijs. FACN bewijst dat het kan. Top gedaan! Ik ben bijzonder tevreden!

Harry, 28 februari 2012 11:47 uur beoordeling: 9

Mijn ervaring met FACN is zeer positief. De bemiddeling is goed, beantwoording van vragen via zowel telefoon als e-mail is snel maar vooral deskundig. Daarnaast is het belangrijk scherpe tarieven te kunnen krijgen. Via FACN is dit zeker mogelijk. Een aanrader voor iedereen die al weet wat hij of zij voor hypotheek c.q. andere financiële product(en) wil.

H.I., 27 februari 2012 21:16 uur beoordeling: 8

Duidelijke informatievoorziening; ontvangen correspondenties worden samengevat op relevantie zodat duidelijk is wat gevraagd is. Goede bereikbaarheid, en snelle reactietijd. Transparante kostenstructuur; duidelijk welke kosten bij dienstverlening horen. Van te voren is duidelijk welke kosten achteraf in rekening gebracht gaan worden. Klein minpuntje; Had wel verwacht dat het verschil in aanvraag en verschil in offerte opgemerkt zou zijn. Al met al dikke voldoende; mijn beste ervaring tot op heden met financieel adviseur/tussenpersoon

Martijn, 21 februari 2012 20:38 uur beoordeling: 8

Bedankt voor de duidelijke uitleg op de vragen die wij hadden bij het maken van de keuze voor een ORV. De reactie op vragen was spoedig.

R. van Arnhem, 16 februari 2012 21:44 uur beoordeling: 8

Duidelijk, snel en conform toezeggingen.

J. van der Leest, 15 februari 2012 22:33 uur beoordeling: 9

Mevrouw Meewis is vriendelijk, klantgericht en reageert snel en gericht op vragen en opmerkingen. Heel plezierig om als klant zo benaderd te worden.

Anoniem, 14 februari 2012 10:10 uur beoordeling: 8

Zeer prettig telefonisch contact gehad, verdere afhandeling van aanvraag polis snel en correct. Zullen TAF zeker aanraden

Peter Lochtenberg, 13 februari 2012 19:23 uur beoordeling: 9

Wij hebben een execution only hypotheek afgesloten en dit ging heel goed. Hele snelle reactie op de mails, duidelijke antwoorden, snel telefonischt contact. Niet steeds teruggebeld gaan worden. Voordat we in zee gingen met Remco vond ik al die positieve klantervaringen lichtelijk verdacht. Maar ik kan niet anders dan ook een positieve te sturen. De kosten zijn trouwens laag in vergelijking met de concurrent. (heb overigens geen advies traject gehad).

G.C. Mabelis, 13 februari 2012 10:14 uur beoordeling: 9

Uitstekende ervaring. Correcte en snelle afhandeling. Prima informatie.

M. Haken, 27 januari 2012 12:45 uur beoordeling: 8

Ik heb het contact met de FACN en in het bijzonder met mevrouw Meewis als erg prettig en ondersteunend ervaren.

Paul D., 16 januari 2012 11:44 uur beoordeling: 8

Goedendag, Mijn hypotheekbemiddelaar was/is Remco Grijm. Ik heb de communicatie met Remco als zeer prettig ervaren. Met name vanwege de zeer snelle en nuttige terugkoppeling, waardoor steeds snel gehandeld kon worden. De execution only variant waarbij wel per mail en telefoon vragen gesteld kunnen worden icm een gunstig tarief vind ik een prettig alternatief in vergelijking met de standaard hypotheekadviseur Ik wil jullie bedanken voor de prettige samenwerking en wens jullie veel succes voor de toekomst!

D. Boom, 16 januari 2012 10:34 uur beoordeling: 9

Bijzonder vriendelijke organisatie welke snel en effectief handelt. Denken goed mee in combinatie met de laagst mogelijke prijs. Klantgericht denken staat hoog in het vaandel.

Anoniem, 9 januari 2012 14:43 uur, beoordeling: 9

Remko heeft ons uitstekend geholpen met het afsluiten van een overlijdensrisicoverzekering. Ondanks dat we precies wisten wat we wilden, doemden er steeds nieuwe vragen op in deze toch wat ingewikkelde materie met verstrekkende consequenties als je per ongeluk iets verkeerd aangeeft. Remko heeft ons er goed doorheen geloodst. Hij gaf steeds heel snel, kundig, bijzonder helder en prettig antwoord op al onze vragen en voegde hier en daar ook nog wat tips toe. Een verademing, zulke tussenpersonen mogen er meer komen.

G.A. Taapken, 30 december 2011 15:22 uurBeoordeling: 8

Positief. Snelle, duidelijke en correcte afhandeling van m\'n levensverzekering aanvraag. Prettig is de snelle respons op mail waardoor de communicatie vlot verloopt en de acceptatie binnen 3 weken rond was.

Gerrit, 20 december 2012 22:00 uur Beoordeling: 8

mijn ervaring zijn goed een hele aardige dame die me altijd hielp en heel grappig dus prima met zulke dames, sietske heet ze was een heel leuke vrouw. verder goed duidelijk alles uitleggen enz dus prima

Klaas-Jan van Roekel, 8 december 2011 21:47 uur Beoordeling: 8

Uitstekend geholpen, persoonlijke service en alles goed uitgelegd. Hele prettige ervaring al met al.

Marielle, 7 december 2011 10:22 uur Beoordeling: 9

Ik ben in het execution only traject uitstekend begeleid door FACN. Remko Grijm was mijn contactpersoon. Hij was stipt, snel en accuraat. Kortom, ik ben uitstekend geholpen en wil FACN bij iedereen warm aanbevelen!

Güven Dag, 19 november 2011 18:27 uur Beoordeling: 10

Remko..je was voor mij een geweldig contactpersoon. Ik kon je altijd bereiken en iedere keer dat ik je belde werd ik vriendelijk te woord gestaan. Ik wil jou en Sietske hartelijk danken. Mijn financiering is met behulp van jullie professionele werkwijze afgerond. Ik zal FACN zeker aanraden in mijn werkomgeving en familiekring...dank jullie van harte....Cok tesekür ederim (Turks) :)


C. Schuurmans, 18 november 2011 22:06 uur Beoordeling: 10

Ja, alle ervaringen op deze site spreken voor zich. Bij mij ook alles netjes geregeld tot aan de notaris door Remko Grijm.

Jurrien Hagen, 17 novemer 21:58 uur Beoordeling: 9

- Zeer snelle respons op mails - Heldere antwoorden op gestelde vragen - Doen veel moeite om bij verzekeraar de polissen te krijgen

Lex Veldhuizen, 17 november 14:23 uur Beoordeling: 9

Zeer snel en duidelijk in de afwikkeling van de oversluiting van de hypotheek. Maakt alles snel begrijpelijk. Aan te raden om de FACN in zee te gaan

Hugo Boschker, 17 november 2011 10:32 uur Beoordeling: 9

Vanaf het 1ste contact was het prettig zaken te doen met Sietske. Op al mijn vragen kreeg ik direct antwoord. Ook formulieren e.d. werden mij per omgaande toegezonden. Duidelijkheid was troef. Kortom: een pragmatische aanpak in een plezierige sfeer.

Henk, 11 november 2011 20:35 uur Beoordeling: 9

Een uitstekende service, ik had al onmiddellijk tijdens her eerste contact, het gevoel dat de medewerkers echt kennis van zaken hadden. Het vastzetten van de hypotheek rente verliep probleemloos. Echt een aanrader.

H.J.M. Puijk, 9 november 2011 13:05 uur Beoordeling: 9

Bij aanvragen van hypotheek zeer goed begeleid,steeds op de hoogte gehouden van de voortgang. Hartelijk dank.

Peter H, 1 november 2011 00:48 uur Beoordeling: 9

Via internet ben ik hier terecht gekomen om een ORV af te sluiten. Ik ben heel erg tevreden. Op mijn vragen kreeg ik duidelijk en snel antwoord. De polis was ook ontzettend snel geregeld. Niks op aan te merken. Ik ben geholpen door Remko Grijm.

Wim Zirschky, 31 oktober 2011 14:41 uur Beoordeling: 9

Een overlijdensrisico-verzekering afsluiten tegen een correcte premie, normale bemiddelingskosten en snelle / accurate service. Dit kan bij FACN. Alles netjes via de mail en internet geregeld. Al binnen 10 dagen de polis in huis, ondanks benodigde extra medische informatie. Prima geregeld.

R. de R., 31 oktober 2011 09:29 uur Beoordeling: 9

Op zoek naar een no-nonsens bemiddelaar voor het afsluiten van een hypotheek, ben ik via google (wie niet) bij FACN uitgekomen. Vanaf het eerste tot het laatste contact ben ik prima geholpen. De communicatie is erg goed. Mail wordt snel beantwoord en de telefonische bereikbaarheid was dik voor elkaar. Mijn complimenten!

Rossouw, 14 oktober 2011 13:43 Beoordeling: 10

"Hypotheek afgesloten via FACN (Remco Grijm). Vlotte bemiddeling en goede communicatie. Vragen werden snel en feitelijk beantwoord. Terugkoppeling gebeurde snel en altijd in een klantvriendelijke sfeer. Bereikbaarheid is uitstekend. Chapeau!"

R. v.d. Veen, 10 oktober 2011 14:40 Beoordeling: 9

Ben eigenlijk bij toeval tegen FACN aangelopen en werd aangetrokken door de eenmalige lage fee. Het service nivo geboden door FACN, ik heb met name gemailed met Remko, overtrof mijn verwachtingen. Snelle en duidelijke response op vragen!

Joke Bakker, 29 september 2011 21:38 uur Beoordeling: 10

De wereld van de hypotheken en verzekeringen is voor mij een onbekend terrein, maar mede door de deskundigheid van FACN ben ik prima geholpen. Bij FACN denk ik voortaan aan: betrouwbaar, vriendelijk, vlotte afhandeling, eerlijke benadering zonder winstbejag en goede bereikbaarheid per mail of telefoon. Alle dank aan Remko en Sietske.

Ruud van der Aa, 29 september 2011 08:59 Beoordeling: 9

lekker snelle response via email als ik vragen had (telefonisch ook goed bereikbaar trouwens). Al met al scheelt het gewoon 1500 euro met de grotere hypotheekadviseurs (jazeker...). FACN is zeker aan te bevelen voor iedereen die al weet welke hypotheekvorm het wordt.

Roelof Zantema, 21 september 2011 18:17 Beoordeling: 10

Ik heb erg goede ervaringen met FACN! Ik heb een ORV afgesloten via FACN. Remko Grijm, in mijn geval, reageert erg snel op je e-mail (per omgaande) en komt met gedegen en duidelijke antwoorden op allerlei vragen. De voortgang van het aanvraagproces wordt prima bewaakt. De service hierbij was uitstekend en snel. Wat mij betreft : Een aanrader voor iedereen !!

T.S., 7 september 2011 21:39 Beoordeling: 10

FACN heeft mij fantastisch geholpen. Ten eerste dachten ze heel goed mee, maar vooral ook hoe de polis zou goed mogelijk in elkaar te zetten voor een aantrekkelijke premie. Toen het administratieve contact met de verzekeraar niet goed liep - en onze hypotheek in gevaar kwam - heeft FACN alles m,et spoed rechgetrokken. Geweldig, veel dank!

Laurens, 7 september 2011 14:34 Beoordeling: 10

Tot nu toe niks aan te merken op de dienstverlening van FACN! Super snelle reactie, zowel per mail en telefoon heel goed bereikbaar, vriendelijk en duidelijk. Kan geen verbeterpunten bedenken. Hou vol zo.

Ernst Iedema, 29 augustus 2011 14:01 Beoordeling: 10

Mijn ervaring met FACN is zeer positief en van harte aan te bevelen! In 2010 heb ik via FACN een orv afgesloten, deze was goedkoper dan via de welbekende vergelijkingssite. Half 2011 nu dus een hypotheek via FACN afgesloten. Ze hebben gedegen kennis van zaken, het contact is plezierig en de reactie snelheid is hoog. Wat ik verder zeer belangrijk vind is hun eerlijke handelswijze, ik heb al teveel slechte ervaringen met tussenpersonen gehad. Ze leveren het product zoals JIJ wil, in mijn geval zonder provisie en tegen een vast afgesproken bedrag zonder addertjes. Zij lopen voorop met deze openheid van zaken. Hartelijk dank!

Koolaard, 28 augustus 2011 19:28 Beoordeling: 8

Om tot aanvraag te komen, von dik uitstekend. Zelfs 's avonds laat kreeg ik antwoord op mail. Helaas wordt oordeel gedrukt door perikelen rond incassowijze vanuit premie depot. Ik heb daar zelf veel werk aan gehad en veel ruis en miscommunicatie,

M van der Zalm, 10 augustus 2011 10:38 Uw cijfer 9

Ik heb geen gebruik gemaakt van het advies van FACN, maar via hun site een product (orv) aangevraagd. De hulp die hierna toch werd gegeven was boven verwachting! Ook het reageren verliep uitermate snel. Complimenten voor Remco Grijm!

Bart Fuhler, 9 augustus 2011 20:29 Uw cijfer 10

uitstekend,...altijd bereikbaar...vriendelijk..inniatiefrijk....zeer goede prijs/kwaliteitsverhouding...dit zegt heel wat want ik ben vrij kritische klant in goed zin van het woord..facn=remko en medewerker..is zeer aan te bevelen grten bart

A.M. Verburg-Kramer, 4 augustus 2011 20:27 Uw cijfer 8

Ik ben zeer tevreden over de vriendelijke en hulpvaardige begeleiding bij het oversluiten van onze hypotheek

Ad en Elly, 29 juli 2011 21:47 Uw cijfer 10

Perfectie bestaat niet, wordt gezegd. Maar de afhandeling van onze hypotheekaanvraag zit er heel dicht tegenaan! Wij hebben echt bijzonder goede ervaringen met FACN, snelle en correcte communicatie die bovendien uiterst prettig was. Wij kunnen FACN dan ook van harte aanbevelen en het heeft ons veel geld bespaard. Andere adviseurs rekenen soms waanzinnig hoge bedragen en uit ervaring weten we dat de afhandeling zeker niet beter is. Ook wanneer u advies wenst, kunnen wij FACN echt van harte aanbevelen. Wij gaan ook een volgende keer weer voor goede en klantvriendelijke behandeling en tegelijk veel geld besparen. FACN hanteert zeer schappelijke tarieven en biedt een uitstekende en vakkundige afhandeling. Wij kunnen niet anders zeggen dan: DOEN!

Rob, 15 juli 2011 08:40 Uw cijfer 9

[b]FACN i